Spoorloos gemist: Martina wist niet dat ze een broer en zus had

Spoorloos gemist: Martina wist niet dat ze een broer en zus had

Spoorloos gemist: Martina wist niet dat ze een broer en zus had Martina komt er op latere leeftijd achter dat zij niet het oudste kind van haar moeder is. Haar moeder blijkt nog meer kinderen van verschillende mannen te hebben. In Spoorloos is te zien dat Martina op zoek gaat naar haar broer en zus, van wie ze eerder het bestaan niet wist. Spoorloos is elke maandag om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv. Spoorloos gemist? Derk Bolt heeft makkelijkste zoektocht ooit Bekijk deze video » Spoorloos gemist? Zoekt Derk Bolt in verkeerde land naar moeder José? Bekijk deze video » Spoorloos gemist? Ramona ontmoet haar verloren broer Bekijk deze video »
TV :
Spoorloos gemist: Martina wist niet dat ze een broer en zus had

Martina komt er op latere leeftijd achter dat zij niet het oudste kind van haar moeder is. Haar moeder blijkt nog meer kinderen van verschillende mannen te hebben. In Spoorloos is te zien dat Martina op zoek gaat naar haar broer en zus, van wie ze eerder het bestaan niet wist.

Spoorloos is elke maandag om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos gemist: Martina wist niet dat ze een broer en zus had of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV