Ewout &

Ewout &

Ewout & Ewout Genemans kijkt mee met de moordpolitie in het Braziliaanse Rio de Janeiro in deze reportageserie waarin hij een uniek kijkje krijgt achter deuren die normaal gesloten blijven. MoordIn Rio de Janeiro werden in 2018 meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een bijna onmogelijke taak om het geweld te stoppen en de daders te pakken. TeamEwout loopt in een voorstad van Rio een paar dagen mee met het team van de Homicide Police. Deze agenten krijgen dagelijks te maken met verschrikkelijke moorden. Wat doet dat met een team? En hoe blijven ze zelf in leven?
Uitzending :
Ewout & over moordpolitie in Rio gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Ewout Genemans kijkt mee met de moordpolitie in het Braziliaanse Rio de Janeiro in deze reportageserie waarin hij een uniek kijkje krijgt achter deuren die normaal gesloten blijven.

Moord
In Rio de Janeiro werden in 2018 meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een bijna onmogelijke taak om het geweld te stoppen en de daders te pakken.

Team
Ewout loopt in een voorstad van Rio een paar dagen mee met het team van de Homicide Police. Deze agenten krijgen dagelijks te maken met verschrikkelijke moorden. Wat doet dat met een team? En hoe blijven ze zelf in leven?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ewout &

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ewout & over moordpolitie in Rio gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier