Nagenieten met het radiocommentaar van Tottenham - Ajax

Nagenieten met het radiocommentaar van Tottenham - Ajax

Ajax zet zijn zegetocht over de Europese velden voort met een prachtige overwinning op Tottenham Hotspur in de eerste halve finale van de Champions League. Het kijken naar de wedstrijd op tv is genieten, maar op de radio is het vaak nóg spannender... 'Van de Beek... JAAAA!'

'Ongelooflijk, wat een beginfase!'
Na het doelpunt van Donny van de Beek zijn de radiocommentatoren van NOS Langs de Lijn in extase. 'Ongelooflijk, wat een beginfase!' Ook de zenuwslopende kansen van Donny van de Beek (tegen keeper Hugo Lloris) en David Neres (paal) komen voorbij.

Nagenieten met het radiocommentaar van Tottenham - Ajax Ajax zet zijn zegetocht over de Europese velden voort met een prachtige overwinning op Tottenham Hotspur in de eerste halve finale van de Champions League. Het kijken naar de wedstrijd op tv is genieten, maar op de radio is het vaak nóg spannender... 'Van de Beek... JAAAA!' Nabeschouwing Tottenham - Ajax in Pauw Bekijk deze video » 'Ongelooflijk, wat een beginfase!'Na het doelpunt van Donny van de Beek zijn de radiocommentatoren van NOS Langs de Lijn in extase. 'Ongelooflijk, wat een beginfase!' Ook de zenuwslopende kansen van Donny van de Beek (tegen keeper Hugo Lloris) en David Neres (paal) komen voorbij.
Voetbal :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nagenieten met het radiocommentaar van Tottenham - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Champions League, voetbal, wedstrijd, Ajax, nos, finale, radio, overwinning, langs de lijn, zegetocht, tottenham hotspur, keeper, doelpunt, tottenham, halve finale, samenvatting, video, donny van de beek, Hugo Lloris, voort, nos langs de lijn, david neres, neres, geluid, kijken


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV