Nabeschouwing Tottenham - Ajax in Pauw

Nabeschouwing Tottenham - Ajax in Pauw

De prachtige overwinning van Ajax op Tottenham wordt ook in Pauw uitgebreid nabesproken met voetbalanalist Kees Jansma en cabaretier en Ajax-supporter Martijn Koning. 'Het was echt billenknijpen,' aldus Koning.

'Jammer dat Kees niet in de buurt was'
En omdat het zo billenknijpen was, vond Koning het jammer dat Jansma niet in de buurt was. 'Dan had ik in zijn billen kunnen knijpen.' 'En die zijn fors hoor,' repliceert Jansma snel. Ook bij Pauw zagen ze dat Ajax het eerste halfuur domineerde, maar het daarna dus een stuk moeilijker had.

Nabeschouwing Tottenham - Ajax in Pauw De prachtige overwinning van Ajax op Tottenham wordt ook in Pauw uitgebreid nabesproken met voetbalanalist Kees Jansma en cabaretier en Ajax-supporter Martijn Koning. 'Het was echt billenknijpen,' aldus Koning. Reactie doelpuntenmaker Donny van de Beek: 'Tweede helft was lastig' Bekijk deze video » 'Jammer dat Kees niet in de buurt was'En omdat het zo billenknijpen was, vond Koning het jammer dat Jansma niet in de buurt was. 'Dan had ik in zijn billen kunnen knijpen.' 'En die zijn fors hoor,' repliceert Jansma snel. Ook bij Pauw zagen ze dat Ajax het eerste halfuur domineerde, maar het daarna dus een stuk moeilijker had.
TV :
Nabeschouwing Tottenham - Ajax in Pauw
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Tottenham - Ajax in Pauw of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV