Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: nieuw seizoen Maud & Babs

Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vrijdag 3 november kun je bij Omroep MAX kijken naar het nieuwe tweede seizoen van Maud & Babs. De serie volgt Maud (een rol van Rifka Lodeizen) die mantelzorger is voor haar moeder Babs (Loes Luca), zij begint te dementeren. De familieverhoudingen worden op scherp gezet als Babs niet meer thuis kan wonen. In dit nieuwe seizoen neemt Georgina Verbaan de rol van Juliette (de zus van Maud) over van Kim van Kooten. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Maud & Babs start vrijdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Maud & Babs: Maud’s man ziet mantelzorgwoning voor Babs in de tuin niet zitten Bekijk deze video » GekibbelIn de eerste aflevering van de nieuwe reeks lijkt alles redelijk onder controle wat de zorg voor Babs betreft. Zij heeft thuiszorg van Gino en dochter Maud brengt naast haar drukke verloskundigenpraktijk, ook veel tijd door met Babs. Juliette is vooral bezig met haar nieuwe lover Niels. Ondertussen woont ook Rosa weer thuis en kibbelt ze er als vanouds op los met Joost. Babs rijdt spookAls Babs door de politie van de snelweg wordt gehaald vanwege spookrijden realiseert Maud zich dat de zorg voor haar moeder anders moet. Via collega Suus kan Maud op korte termijn aan een mantelzorgwoning voor in de tuin komen, tot ongenoegen van echtgenoot Koen. Om de kosten van de mantelzorgwoning te dekken besluit Maud haar moeders auto te verkopen, maar de rest van de familie heeft daar andere ideeën over.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf vrijdag 3 november kun je bij Omroep MAX kijken naar het nieuwe tweede seizoen van Maud & Babs. De serie volgt Maud (een rol van Rifka Lodeizen) die mantelzorger is voor haar moeder Babs (Loes Luca), zij begint te dementeren. De familieverhoudingen worden op scherp gezet als Babs niet meer thuis kan wonen. In dit nieuwe seizoen neemt Georgina Verbaan de rol van Juliette (de zus van Maud) over van Kim van Kooten.

Gekibbel
In de eerste aflevering van de nieuwe reeks lijkt alles redelijk onder controle wat de zorg voor Babs betreft. Zij heeft thuiszorg van Gino en dochter Maud brengt naast haar drukke verloskundigenpraktijk, ook veel tijd door met Babs. Juliette is vooral bezig met haar nieuwe lover Niels. Ondertussen woont ook Rosa weer thuis en kibbelt ze er als vanouds op los met Joost.

Babs rijdt spook
Als Babs door de politie van de snelweg wordt gehaald vanwege spookrijden realiseert Maud zich dat de zorg voor haar moeder anders moet. Via collega Suus kan Maud op korte termijn aan een mantelzorgwoning voor in de tuin komen, tot ongenoegen van echtgenoot Koen. Om de kosten van de mantelzorgwoning te dekken besluit Maud haar moeders auto te verkopen, maar de rest van de familie heeft daar andere ideeën over.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV