Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Undercover in Nederland krijgt misdaadjournalist Alberto Stegeman weer iets heel schokkends in handen: een zedenzaak met minderjarigen. Hoe zit dat precies? Alle fragmenten uit deze uitzending ZIEN: heftige Undercover in Nederland-confrontatie met man die dickpics stuurde naar 11-jarige (video) Bekijk deze video » NaaktfilmpjesIn deze aflevering van Undercover in Nederland twee bizarre dossiers van twee oude mannen die minderjarigen lastigvallen met hun naaktfoto's en naaktfilmpjes. Ze vragen zelfs om seks met de jonge kinderen. 11-jarig meisjeEen van deze mannen betaalt zelfs een 11-jarig meisje, in ruil voor naaktfoto's. Alberto Stegeman komt in actie en gaat de confrontatie aan met beide heren, in de hoop dat ze ermee stoppen en worden bestraft. Bekijk ook Kijkers woest om Undercover in Nederland-uitzending: "Laat het hoofd zien" Bekijk deze video » ZIEN: heftige Undercover in Nederland-aanhouding wegens afpersingszaak sekssite Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 5 November 2023 om 22:34

In de nieuwe aflevering van Undercover in Nederland krijgt misdaadjournalist Alberto Stegeman weer iets heel schokkends in handen: een zedenzaak met minderjarigen. Hoe zit dat precies?

Naaktfilmpjes
In deze aflevering van Undercover in Nederland twee bizarre dossiers van twee oude mannen die minderjarigen lastigvallen met hun naaktfoto's en naaktfilmpjes. Ze vragen zelfs om seks met de jonge kinderen.

11-jarig meisje
Een van deze mannen betaalt zelfs een 11-jarig meisje, in ruil voor naaktfoto's. Alberto Stegeman komt in actie en gaat de confrontatie aan met beide heren, in de hoop dat ze ermee stoppen en worden bestraft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's