Bekijk de bloopers van het programma Van Onschatbare Waarde

Bekijk de bloopers van het programma Van Onschatbare Waarde

Bekijk de bloopers van het programma Van Onschatbare Waarde Dionne Stax presenteerde de afgelopen tijd weer het programma Van Onschatbare Waarde, samen met diverse kunstkenners. Dat er tijdens de opnames veel werd gelachen, blijkt wel uit het de beelden van de bloopers. Bekijk hier de eerste bloopers van De Luizenmoeder Bekijk deze video »
TV :

Dionne Stax presenteerde de afgelopen tijd weer het programma Van Onschatbare Waarde, samen met diverse kunstkenners. Dat er tijdens de opnames veel werd gelachen, blijkt wel uit het de beelden van de bloopers.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de bloopers van het programma Van Onschatbare Waarde of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, uitzending, groen, omroep, publieke omroep, gemist, droomhuis, heel holland bakt, achter de schermen, uitzending gemist, holland, bloopers, tv-programma, erica, opnames, omroep max, gezocht, jonker, schermen, herman van der zandt, dionne stax, carrie ten napel, erica terpstra, jeroen van inkel, martine van os, sybrand niessen, tineke de nooij, bed, waarde, droomhuis gezocht, tijd voor max, seizoen, we zijn er bijna!, Voor uitzending

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.