Boer zoekt vrouw Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Boer zoekt Vrouw: nog maar twee logés over

Boer zoekt vrouw Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending De spanning stijgt in Boer zoekt vrouw. Alle boeren hebben nog maar twee logés over de vloer en daardoor verandert er wel een en ander bij de datende boeren… Alle fragmenten uit deze uitzending Boer Haico flirt in Boer Zoekt Vrouw: 'Ziet er wel sexy uit hoor' (video) Bekijk deze video » Vanavond in Boer zoekt Vrouw: Claudia kan uitslapen door hardwerkende René & Jerome Bekijk deze video » Vanavond in Boer zoekt Vrouw rent Bernice niet meer weg: 'Ik blijf gewoon lekker zitten' Bekijk deze video » Waar springt de vonk over?Elke boer heeft nog maar twee dames of heren op bezoek en dat zorgt voor een andere sfeer en een nieuwe dynamiek. Met wie knoopt de boer vaker een gesprekje aan? Wie heeft er meer oogcontact? En tussen wie springen er al vonken over? Met Gea op de trekkerIn Denemarken gaat Haico met zijn twee logés met hooibalen aan de slag. Claudia heeft een aantal vrienden uitgenodigd voor een barbecue. Bernice neemt haar twee Friese mannen mee naar het strand. In Duitsland gaat Piet een rondje met Gea op de trekker. In Slowakije maken ze met z'n drieën een rondje over het erf van Richard.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De spanning stijgt in Boer zoekt vrouw. Alle boeren hebben nog maar twee logés over de vloer en daardoor verandert er wel een en ander bij de datende boeren…

Waar springt de vonk over?
Elke boer heeft nog maar twee dames of heren op bezoek en dat zorgt voor een andere sfeer en een nieuwe dynamiek. Met wie knoopt de boer vaker een gesprekje aan? Wie heeft er meer oogcontact? En tussen wie springen er al vonken over?

Met Gea op de trekker
In Denemarken gaat Haico met zijn twee logés met hooibalen aan de slag. Claudia heeft een aantal vrienden uitgenodigd voor een barbecue. Bernice neemt haar twee Friese mannen mee naar het strand. In Duitsland gaat Piet een rondje met Gea op de trekker. In Slowakije maken ze met z'n drieën een rondje over het erf van Richard.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV