Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Droomhuis Gezocht staan het koppel Rick en Ingrid samen met hun kinderen centraal. Ze gaan op zoek naar hun droomhuis in de Italiaanse streek Le Marche: iets dat ze een aantal jaar geleden uit hun hoofd hebben gezet. Le MarcheZo'n twaalf jaar geleden komen Ingrid en Rick voor het eerst in het Italiaanse Le Marche. Het stel wordt direct omvergeblazen door de regio, met name door het prachtige berglandschap en de nabijheid van de zee. Ook het authentieke karakter, dat nog weinig is ingesteld op toeristen, spreekt hen enorm aan. Droom werkelijkheidDoordat Ingrid en Rick op dat moment drie kleine kinderen hebben, wordt het plan voor een droomhuis even in de ijskast gezet. Inmiddels zijn de kinderen ouder en is het tijd om de droom werkelijkheid te laten worden. Samen met Carrie wordt de zoektocht gestart. Dionne ontdekt de omgeving. Bekijk ook Mystery guest MAX vakantieman bezoekt Lissabon Bekijk deze video » Maandag in nieuw seizoen Droomhuis gezocht: Inge en Jan-Willem bezoeken paleis op Madeira Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 6 November 2023 om 21:28

In de nieuwe aflevering van Droomhuis Gezocht staan het koppel Rick en Ingrid samen met hun kinderen centraal. Ze gaan op zoek naar hun droomhuis in de Italiaanse streek Le Marche: iets dat ze een aantal jaar geleden uit hun hoofd hebben gezet.

Le Marche
Zo'n twaalf jaar geleden komen Ingrid en Rick voor het eerst in het Italiaanse Le Marche. Het stel wordt direct omvergeblazen door de regio, met name door het prachtige berglandschap en de nabijheid van de zee. Ook het authentieke karakter, dat nog weinig is ingesteld op toeristen, spreekt hen enorm aan.

Droom werkelijkheid
Doordat Ingrid en Rick op dat moment drie kleine kinderen hebben, wordt het plan voor een droomhuis even in de ijskast gezet. Inmiddels zijn de kinderen ouder en is het tijd om de droom werkelijkheid te laten worden. Samen met Carrie wordt de zoektocht gestart. Dionne ontdekt de omgeving.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Droomhuis Gezocht

Actuele video's

Meer actuele video's