Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf zaterdag (4 november) is er weer een nieuw seizoen van het langlopende consumentenprogramma Kassa te zien op NPO 2. Ondanks tegenvallende kijkcijfers sinds het programma op NPO 2 te zien is, komt er toch weer een seizoen. ArtsenDierenartsen luiden de noodklok over kortsnuitige katten zoals Perzen en de Britse Korthaar. De steeds kortere en plattere neuzen hebben grote gevolgen voor de gezondheid van deze dieren. Daarnaast is ook aandacht vopr en zonnepanelenbedrijf die haar klanten in verbijstering achterlaat met slechte producten. VerkiezingenUiteraard is er ook bij Kassa weer aandacht voor de Tweede Kamerverkiezingen die deze maand plaatsvinden. Lijsttrekkers krijgen in aanloop naar de komende verkiezingen Kassa-stellingen voorgelegd. Mai trekt opnieuw het land in met haar Belbus.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 4 November 2023 om 20:07

Vanaf zaterdag (4 november) is er weer een nieuw seizoen van het langlopende consumentenprogramma Kassa te zien op NPO 2. Ondanks tegenvallende kijkcijfers sinds het programma op NPO 2 te zien is, komt er toch weer een seizoen.

Artsen
Dierenartsen luiden de noodklok over kortsnuitige katten zoals Perzen en de Britse Korthaar. De steeds kortere en plattere neuzen hebben grote gevolgen voor de gezondheid van deze dieren. Daarnaast is ook aandacht vopr en zonnepanelenbedrijf die haar klanten in verbijstering achterlaat met slechte producten.

Verkiezingen
Uiteraard is er ook bij Kassa weer aandacht voor de Tweede Kamerverkiezingen die deze maand plaatsvinden. Lijsttrekkers krijgen in aanloop naar de komende verkiezingen Kassa-stellingen voorgelegd. Mai trekt opnieuw het land in met haar Belbus.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kassa

Actuele video's

Meer actuele video's