Patricia Paay blikt terug op heftige periode: 'Ik had geen controle meer'

Patricia Paay blikt terug op heftige periode: 'Ik had geen controle meer'

De laatste jaren is Patricia Paay door enkele diepe dalen gegaan, onder meer door een pikante privévideo, Johan Vlemmix die een sekspop van haar wil maken en financiële problemen. Het begon allemaal met die video, en dat vond Paay het ergste: 'Ik had geen controle meer.'

Alles gewonnen
Bijna alle rechtszaken waarin Paay de afgelopen periode verzeild is geraakt heeft ze gewonnen, en ze is naar eigen zeggen ook altijd positief gebleven. 'Ik vind dat ik alles kan oplossen, en dat heb ik mijn hele leven gedaan.' Toch is ze ook doodziek geweest van alle ellende die er over haar heen is gekomen. Dat kan ze nu achter de rug laten.

6 Inside is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.

Patricia Paay blikt terug op heftige periode: 'Ik had geen controle meer' De laatste jaren is Patricia Paay door enkele diepe dalen gegaan, onder meer door een pikante privévideo, Johan Vlemmix die een sekspop van haar wil maken en financiële problemen. Het begon allemaal met die video, en dat vond Paay het ergste: 'Ik had geen controle meer.' Patricia Paay is terug in de showbizz Bekijk deze video » Alles gewonnenBijna alle rechtszaken waarin Paay de afgelopen periode verzeild is geraakt heeft ze gewonnen, en ze is naar eigen zeggen ook altijd positief gebleven. 'Ik vind dat ik alles kan oplossen, en dat heb ik mijn hele leven gedaan.' Toch is ze ook doodziek geweest van alle ellende die er over haar heen is gekomen. Dat kan ze nu achter de rug laten. 6 Inside is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patricia Paay blikt terug op heftige periode: 'Ik had geen controle meer' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: controle, sbs, patricia paay, tv-programma, ellende, video, Johan Vlemmix, rechtszaken, positief, sbs 6, terugkijken, 6 inside

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.