Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vrijdag staat er een nieuwe aflevering van Maud & Babs op het programma bij NPO 1. Deze dramaserie volgt Maud die mantelzorger wordt voor haar dementerende moeder Babs. MantelzorgwoningIn deze aflevering is te zien dat de mantelzorgwoning voor Babs is geplaatst. Babs lijkt er aanvankelijk ook vrede mee te hebben, zeker als de vertrouwde thuishulp Gino haar ook in het nieuwe onderkomen verzorgt. Babs wil naar huisDe komst van dochter Juliette brengt Babs uit haar evenwicht en ze wil naar huis. Tot ontsteltenis van Maud neemt Juliette haar mee naar haar oude huis. De rol van Juliette wordt overgenomen door Georgina Verbaan, eerder was deze in handen van Kim van Kooten. Babs wordt gespeeld door Loes Luca en Rifka Lodeizen vertolkt de rol van Maud.
Uitzending :
Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 10 November 2023 om 22:02

Vrijdag staat er een nieuwe aflevering van Maud & Babs op het programma bij NPO 1. Deze dramaserie volgt Maud die mantelzorger wordt voor haar dementerende moeder Babs.

Mantelzorgwoning
In deze aflevering is te zien dat de mantelzorgwoning voor Babs is geplaatst. Babs lijkt er aanvankelijk ook vrede mee te hebben, zeker als de vertrouwde thuishulp Gino haar ook in het nieuwe onderkomen verzorgt.

Babs wil naar huis
De komst van dochter Juliette brengt Babs uit haar evenwicht en ze wil naar huis. Tot ontsteltenis van Maud neemt Juliette haar mee naar haar oude huis. De rol van Juliette wordt overgenomen door Georgina Verbaan, eerder was deze in handen van Kim van Kooten. Babs wordt gespeeld door Loes Luca en Rifka Lodeizen vertolkt de rol van Maud.

Actuele video's

Meer actuele video's