Santos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Santos gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: nieuwe crimeserie Santos

Santos gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf donderdag 9 november kun je op NPO 3 kijken naar de gloednieuwe dramaserie Santos. Deze serie draait om een stel dat verstrikt raakt in de onderwereld van Rotterdam. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de trailer van Santos, vanaf 9 november wekelijks te zien op NPO 3 Bekijk deze video » Overwint de liefde?Glenn is een rol van Yannick Jozefzoon en Yola wordt gespeeld door Yootha Wong Loi-Sing. Ze dromen van een mooi leven samen in Rotterdam maar komen vast te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele vrienden en familie. Aspirant-chef-kok Glenn wordt meegesleept door zijn dealende beste vriend Jermaine en non-profit ondernemer Yola komt in conflict met haar criminele moeder, die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven. Ze proberen de juiste keuzes te maken maar alles wordt steeds ingewikkelder en de consequenties ervan alsmaar groter. Blijven de verliefde Glenn en Yola samen of worden ze uit elkaar gedreven? Eerste afleveringGlenn solliciteert in de eerste aflevering als kok bij een sterrenrestaurant en Yola kan een belangrijke deal sluiten op haar werk. Yola's criminele moeder Erveline wil echter dat Yola zich aansluit bij het familiebedrijf met haar broers Nando en Edson. Sharon, de beste vriendin van Yola, heeft gehoord dat diens ex-vriend Kikker weer uit de bak is, terwijl Glenns vriend Jermaine juist op het terrein van Kikker drugs wil dealen. Glenn waarschuwt Jermaine om voorzichtig te zijn, maar Jermaine kiest toch zijn eigen weg.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf donderdag 9 november kun je op NPO 3 kijken naar de gloednieuwe dramaserie Santos. Deze serie draait om een stel dat verstrikt raakt in de onderwereld van Rotterdam.

Overwint de liefde?
Glenn is een rol van Yannick Jozefzoon en Yola wordt gespeeld door Yootha Wong Loi-Sing. Ze dromen van een mooi leven samen in Rotterdam maar komen vast te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele vrienden en familie. Aspirant-chef-kok Glenn wordt meegesleept door zijn dealende beste vriend Jermaine en non-profit ondernemer Yola komt in conflict met haar criminele moeder, die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven. Ze proberen de juiste keuzes te maken maar alles wordt steeds ingewikkelder en de consequenties ervan alsmaar groter. Blijven de verliefde Glenn en Yola samen of worden ze uit elkaar gedreven?

Eerste aflevering
Glenn solliciteert in de eerste aflevering als kok bij een sterrenrestaurant en Yola kan een belangrijke deal sluiten op haar werk. Yola's criminele moeder Erveline wil echter dat Yola zich aansluit bij het familiebedrijf met haar broers Nando en Edson. Sharon, de beste vriendin van Yola, heeft gehoord dat diens ex-vriend Kikker weer uit de bak is, terwijl Glenns vriend Jermaine juist op het terrein van Kikker drugs wil dealen. Glenn waarschuwt Jermaine om voorzichtig te zijn, maar Jermaine kiest toch zijn eigen weg.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV