Kopen Of Slopen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Of Slopen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Of Slopen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Heleen en Michiel wonen met hun kinderen in de bosrijke omgeving van Zeist. Ze hebben het er naar hun zin, al hebben ze niet genoeg ruimte. En dat levert soms irritaties op. Kopen Of Slopen helpt het koppel. WerkplekDoor ruimtegebrek in huis lopen ze tegen tal van woonproblemen aan. Zo brengt Michiel 16 uur per dag door op hun slaapkamer, omdat hij hier ook zijn werkplek heeft. Heleen wil hun spaargeld gebruiken om het huis te verbouwen, maar Michiel zou het liefst verhuizen naar een grotere woning. Ze komen er al jaren niet uit samen. Negentig dagenCaroline Tensen gaat hen in Kopen Of Slopen helpen een keuze te maken. Makelaar Alex van Keulen probeert in negentig dagen een nieuw huis te vinden, architect Britta van Egmond maakt ondertussen een ontwerp voor hun huidige woning.
Uitzending :
Kopen Of Slopen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 20 November 2023 om 22:08

Heleen en Michiel wonen met hun kinderen in de bosrijke omgeving van Zeist. Ze hebben het er naar hun zin, al hebben ze niet genoeg ruimte. En dat levert soms irritaties op. Kopen Of Slopen helpt het koppel.

Werkplek
Door ruimtegebrek in huis lopen ze tegen tal van woonproblemen aan. Zo brengt Michiel 16 uur per dag door op hun slaapkamer, omdat hij hier ook zijn werkplek heeft. Heleen wil hun spaargeld gebruiken om het huis te verbouwen, maar Michiel zou het liefst verhuizen naar een grotere woning. Ze komen er al jaren niet uit samen.

Negentig dagen
Caroline Tensen gaat hen in Kopen Of Slopen helpen een keuze te maken. Makelaar Alex van Keulen probeert in negentig dagen een nieuw huis te vinden, architect Britta van Egmond maakt ondertussen een ontwerp voor hun huidige woning.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kopen of slopen

Actuele video's

Meer actuele video's