Sexy Madonna gaat los tijdens optreden met nieuwe hit Medellín

Sexy Madonna gaat los tijdens optreden met nieuwe hit Medellín

Sexy Madonna gaat los tijdens optreden met nieuwe hit Medellín Madonna stond woensdag met een spetterend optreden op het podium van de Billboard Music Awards. Ze bracht samen met de Colombiaanse zanger Maluma de nieuwe single Medellín ten gehore. Queen of pop zwaait met de heupenDe 60-jarige zangeres is het dansen nog niet verleerd, de queen of pop zwaaide als vanouds met haar heupen en billen op het swingende nummer. Madonna was niet genomineerd voor een award, maar nam bij deze awardshow in de afgelopen jaren vijf beeldjes mee naar huis. Madame XMadonna heeft voor het optreden flink uitgepakt, zo staat ze op het podium met dansers in de vorm van hologrammen. Medellín is de eerste single van haar nieuwe album Madame X, die op 14 juni verschijnt. Bekijk de beelden van het sexy optreden hierboven. Madonna kondigt nieuw album aan: Madame X Bekijk deze video » Beyoncé en Madonna verbazen wereld met nieuwe muziek Bekijk deze video » Bekijk de nieuwe videoclip van Madonna: Medellín Bekijk deze video »
Muziek

Madonna stond woensdag met een spetterend optreden op het podium van de Billboard Music Awards. Ze bracht samen met de Colombiaanse zanger Maluma de nieuwe single Medellín ten gehore.

Queen of pop zwaait met de heupen
De 60-jarige zangeres is het dansen nog niet verleerd, de queen of pop zwaaide als vanouds met haar heupen en billen op het swingende nummer. Madonna was niet genomineerd voor een award, maar nam bij deze awardshow in de afgelopen jaren vijf beeldjes mee naar huis.

Madame X
Madonna heeft voor het optreden flink uitgepakt, zo staat ze op het podium met dansers in de vorm van hologrammen. Medellín is de eerste single van haar nieuwe album Madame X, die op 14 juni verschijnt. Bekijk de beelden van het sexy optreden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sexy Madonna gaat los tijdens optreden met nieuwe hit Medellín of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zangeres, queen, billboard, awards, madonna, album, single, podium, billen, dansen, zanger, optreden, pop, award, sexy, awardshow, nieuwe single

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.