Diplo deelt beelden van geheime huwelijk Joe Jonas en Sophie Turner

Diplo deelt beelden van geheime huwelijk Joe Jonas en Sophie Turner

Joe Jonas en Sophie Turner hebben officieel nog niet bekendgemaakt dat ze zijn getrouwd, maar dankzij Diplo weten we dat ze elkaar het ja-woord hebben gegeven.

Bruiloft niet meer geheim
Diplo plaatst op zijn Instagram live-beelden van de bruiloft van de zanger en de Game Of Thrones-actrice, zo is te zien in onderstaande video van Shownieuws. Het huwelijk vond woensdag in het geheim plaats.

Jonas Brothers weer herenigd
De ceremonie zou na de Billboard Music Awards in Las Vegas hebben plaatsgevonden. Het huwelijk werd geleid door een Elvis-imitator. Verder waren natuurlijk ook de andere Jonas-broers Kevin en Nick aanwezig. Het is voor het eerst sinds jaren dat de broers weer 'openlijk' in elkaars gezelschap worden gezien.


Diplo deelt beelden van geheime huwelijk Joe Jonas en Sophie Turner Joe Jonas en Sophie Turner hebben officieel nog niet bekendgemaakt dat ze zijn getrouwd, maar dankzij Diplo weten we dat ze elkaar het ja-woord hebben gegeven. Bekijk ook Hoe voorkom je spoilers? Game of Thrones lekte dit seizoen niet uit. Bekijk deze video » Bruiloft niet meer geheimDiplo plaatst op zijn Instagram live-beelden van de bruiloft van de zanger en de Game Of Thrones-actrice, zo is te zien in onderstaande video van Shownieuws. Het huwelijk vond woensdag in het geheim plaats. Jonas Brothers weer herenigdDe ceremonie zou na de Billboard Music Awards in Las Vegas hebben plaatsgevonden. Het huwelijk werd geleid door een Elvis-imitator. Verder waren natuurlijk ook de andere Jonas-broers Kevin en Nick aanwezig. Het is voor het eerst sinds jaren dat de broers weer 'openlijk' in elkaars gezelschap worden gezien. Jonas Brothers maken eerste album in tien jaar Bekijk deze video » Actrice Maisie Williams was zelf ook verrast door opmerkelijke scène Game of Thrones Bekijk deze video »
Entertainment :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Diplo deelt beelden van geheime huwelijk Joe Jonas en Sophie Turner of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV