Hoger salaris Matthijs van Nieuwkerk? 'Hij heeft het binnen twee weken al terugverdiend'

Hoger salaris Matthijs van Nieuwkerk? 'Hij heeft het binnen twee weken al terugverdiend'

Ook bij RTL Boulevard gaat het over het salaris van Matthijs van Nieuwkerk. Vandaag kwam BNNVARA met het verzoek voor een uitzonderingsregeling voor de presentator, waardoor hij een topverdiener kan worden. Maar dat wordt niet geaccepteerd.

363.000 euro
Van Nieuwkerk is één van de absolute grootverdieners op de publieke omroep met 363.000 euro, terwijl de Balkenende-norm op bijna 166.000 euro ligt. Het loon van de minister-president was wel afgesproken als het maximum voor een NPO-presentator. Toch is dit honorarium naar de mening van directeur Gert-Jan Hox van BNNVARA. 'Hij heeft zijn salaris met twee weken DWDD al terugverdiend.'

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Hoger salaris Matthijs van Nieuwkerk? 'Hij heeft het binnen twee weken al terugverdiend' Ook bij RTL Boulevard gaat het over het salaris van Matthijs van Nieuwkerk. Vandaag kwam BNNVARA met het verzoek voor een uitzonderingsregeling voor de presentator, waardoor hij een topverdiener kan worden. Maar dat wordt niet geaccepteerd. BNNVARA vreest dat Matthijs van Nieuwkerk vertrekt door 'te laag' salaris Bekijk deze video » 363.000 euroVan Nieuwkerk is één van de absolute grootverdieners op de publieke omroep met 363.000 euro, terwijl de Balkenende-norm op bijna 166.000 euro ligt. Het loon van de minister-president was wel afgesproken als het maximum voor een NPO-presentator. Toch is dit honorarium naar de mening van directeur Gert-Jan Hox van BNNVARA. 'Hij heeft zijn salaris met twee weken DWDD al terugverdiend.' RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoger salaris Matthijs van Nieuwkerk? 'Hij heeft het binnen twee weken al terugverdiend' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV