Nick & Simon zingen 'Shape of You' in The Dream

Eerste optreden in Suriname

Eerste optreden in Suriname Het eerste optreden in Suriname voor Nick & Simon! Nick & Simon reizen samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname om te kijken of ze daar opnieuw kunnen doorbreken. Tien jaar geleden stond het duo daar op nummer 1, met hun liedje Steeds Weer, maar sinds die tijd zijn ze niet meer terug geweest. De artiesten hebben zichzelf tijdens deze muzikale reis twee doelen gesteld: proberen om opnieuw een nummer 1-hit te scoren en een groot optreden geven voor de Surinaamse bevolking.
Muziek :
Nick & Simon zingen 'Shape of You' in The Dream

Het eerste optreden in Suriname voor Nick & Simon!

Nick & Simon reizen samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname om te kijken of ze daar opnieuw kunnen doorbreken. Tien jaar geleden stond het duo daar op nummer 1, met hun liedje Steeds Weer, maar sinds die tijd zijn ze niet meer terug geweest. De artiesten hebben zichzelf tijdens deze muzikale reis twee doelen gesteld: proberen om opnieuw een nummer 1-hit te scoren en een groot optreden geven voor de Surinaamse bevolking.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nick & Simon zingen 'Shape of You' in The Dream of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV