Samenvatting Willem II - Ajax (bekerfinale)

Samenvatting Willem II - Ajax (bekerfinale)

Samenvatting <em>Willem II - Ajax</em> (bekerfinale) Alle hoogtepunten Willem II - Ajax Samenvatting Willem II - Ajax (bekerfinale) Bekijk deze video » Willem II - Ajax (bekerfinale): 34e minuut is voor Nouri Bekijk deze video » Klaas Jan Huntelaar na bekerfinale Willem II - Ajax: "Klein biertje!" Bekijk deze video » Ajax viert winst TOTO KNVB Beker na gewonnen bekerfinale tegen Willem II Bekijk deze video » Voorbeschouwing Willem II - Ajax Op zondag 5 april wordt de KNVB Bekerfinale van 2019 gespeeld. Dit jaar zijn Willem II en Ajax de kanshebbers voor de beker. Ajax won in 2010 voor het laatst de beker, Willem II in 1963. In 2015 verloor Ajax hun laatste bekerfinale van PEC Zwolle. De finale begint om 18.00 uur in De Kuip. Serdar Gozubuyuk is de scheidsrechter. AjaxAjax staat al sinds 2014 'prijzen'droog, maar wil daar vanavond verandering in brengen. Dit doen zij niet met de Champions League-opstelling, maar met twee wijzigingen hierop: Huntelaar speelt in de diepe spits ten koste van Neres, Kristensen speelt rechtsback, niet Veltman. Schone neemt ook plaats op de bank, Mazaoui mag op het middenveld spelen. Willem IIWillem II won in 1963 voor het laatst de beker. De ploeg van Adrie Koster start in een ongebruikelijke opstelling: Vurnon Anita, Marios Vrousai en Daniel Crowley nemen plaats op de bank, Renato Tapia, Damil Dankerlui, Diego Palacios en Vangelis Pavlidis starten in de basiself. Opstelling Willem II:Wellenreuther; Lewis, Meissner, Peters, Heerkens, Palacios; Dankerlui, Tapia, Llonch; Pavlidis, Isak. Opstelling Ajax:Onana; Kristensen, De Ligt, Blind, Tagliafico; Mazraoui, De Jong, Van de Beek; Ziyech, Huntelaar, Tadic. __ Bekijk hier de samenvatting, alle doelpunten en hoogtepunten van de KNVB Bekerfinale tussen Willem II en Ajax.__
Voetbal :
Samenvatting Willem II - Ajax (bekerfinale)

Alle hoogtepunten Willem II - Ajax


Voorbeschouwing Willem II - Ajax

Op zondag 5 april wordt de KNVB Bekerfinale van 2019 gespeeld. Dit jaar zijn Willem II en Ajax de kanshebbers voor de beker. Ajax won in 2010 voor het laatst de beker, Willem II in 1963. In 2015 verloor Ajax hun laatste bekerfinale van PEC Zwolle. De finale begint om 18.00 uur in De Kuip. Serdar Gozubuyuk is de scheidsrechter.

Ajax
Ajax staat al sinds 2014 'prijzen'droog, maar wil daar vanavond verandering in brengen. Dit doen zij niet met de Champions League-opstelling, maar met twee wijzigingen hierop: Huntelaar speelt in de diepe spits ten koste van Neres, Kristensen speelt rechtsback, niet Veltman. Schone neemt ook plaats op de bank, Mazaoui mag op het middenveld spelen.

Willem II
Willem II won in 1963 voor het laatst de beker. De ploeg van Adrie Koster start in een ongebruikelijke opstelling: Vurnon Anita, Marios Vrousai en Daniel Crowley nemen plaats op de bank, Renato Tapia, Damil Dankerlui, Diego Palacios en Vangelis Pavlidis starten in de basiself.

Opstelling Willem II:
Wellenreuther; Lewis, Meissner, Peters, Heerkens, Palacios; Dankerlui, Tapia, Llonch; Pavlidis, Isak.

Opstelling Ajax:
Onana; Kristensen, De Ligt, Blind, Tagliafico; Mazraoui, De Jong, Van de Beek; Ziyech, Huntelaar, Tadic.

__ Bekijk hier de samenvatting, alle doelpunten en hoogtepunten van de KNVB Bekerfinale tussen Willem II en Ajax.__

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Willem II - Ajax (bekerfinale) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV