Sarah (9) ging huilend op de foto met koningin Máxima en wint selfiewedstrijd

Sarah (9) ging huilend op de foto met koningin Máxima en wint selfiewedstrijd

De negenjarige Sarah ging op Koningsdag viral nadat ze huilend op een selfie stond met koningin Máxima, die haar troostte. De selfie ging viral en deed mee aan de selfiewedstrijd van de NOS, die ze nu heeft gewonnen. En daar hoort natuurlijk taart bij.

© Anne Geluk

Grote droom
Sarah vertelde zaterdag in RTL Boulevard dat het haar grote droom was om koningin Máxima te ontmoeten en dat ze daarom bij voorbaat al moest huilen. Máxima gaf haar een knuffel en een zoen, en nu heeft ze dus ook nog de selfiewedstrijd gewonnen. Ze krijgt taart van niemand minder dan Heel Holland Bakt-winnares Anna Yilmaz.

Sarah (9) ging huilend op de foto met koningin Máxima en wint selfiewedstrijd De negenjarige Sarah ging op Koningsdag viral nadat ze huilend op een selfie stond met koningin Máxima, die haar troostte. De selfie ging viral en deed mee aan de selfiewedstrijd van de NOS, die ze nu heeft gewonnen. En daar hoort natuurlijk taart bij. © Anne Geluk Grote droomSarah vertelde zaterdag in RTL Boulevard dat het haar grote droom was om koningin Máxima te ontmoeten en dat ze daarom bij voorbaat al moest huilen. Máxima gaf haar een knuffel en een zoen, en nu heeft ze dus ook nog de selfiewedstrijd gewonnen. Ze krijgt taart van niemand minder dan Heel Holland Bakt-winnares Anna Yilmaz.
TV :
Sarah (9) ging huilend op de foto met koningin Máxima en wint selfiewedstrijd
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sarah (9) ging huilend op de foto met koningin Máxima en wint selfiewedstrijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV