Peter R. De Vries in actie tegen 'karaktermoord' Olcay Gulsen

Peter R. De Vries in actie tegen 'karaktermoord' Olcay Gulsen

Peter R. De Vries in actie tegen 'karaktermoord' Olcay Gulsen In de studio van RTL Boulevard laait de discussie rond het faillissement van Olcay Gulsen's bedrijf SuperTrash opnieuw op. Maar Gulsen kan rekenen op de steun van niemand minder dan Peter R. de Vries. Loog Olcay Gulsen over faillissement?De presentatrice, die vandaag bekendmaakte over te stappen naar Talpa, zou hebben gelogen over de datum van het definitieve faillissement. En diverse anonieme ex-werknemers klappen uit de school met negatieve verhalen over haar. Peter R. de Vries komt echter in actie en neemt het op voor Olcay, en spreekt in bovenstaande video zelfs over 'karaktermoord'. Olcay Gulsen verrast Ruud de Wild voor zijn verjaardag Bekijk deze video » Wilfred Genee heeft zwak voor Talpa-aanwinst Olcay Gulsen Bekijk deze video »
TV :

In de studio van RTL Boulevard laait de discussie rond het faillissement van Olcay Gulsen's bedrijf SuperTrash opnieuw op. Maar Gulsen kan rekenen op de steun van niemand minder dan Peter R. de Vries.

Loog Olcay Gulsen over faillissement?
De presentatrice, die vandaag bekendmaakte over te stappen naar Talpa, zou hebben gelogen over de datum van het definitieve faillissement. En diverse anonieme ex-werknemers klappen uit de school met negatieve verhalen over haar. Peter R. de Vries komt echter in actie en neemt het op voor Olcay, en spreekt in bovenstaande video zelfs over 'karaktermoord'.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. De Vries in actie tegen 'karaktermoord' Olcay Gulsen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: actie, school, werknemers, rekeningen, rtl z, faillissement, rekenen, discussie, presentatrice, rtl boulevard, gratis, boulevard, tv-programma, video, rtl, SuperTrash, peter r. de vries, olcay gulsen, klappen, rtl xl, studio

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.