René van der Gijp: Dries Roelvink is een kneus

René van der Gijp: Dries Roelvink is een kneus

René van der Gijp heeft zich erom verwonderd dat John de Mol in een restaurant aan tafel ging zitten bij Dries Roelvink. "Je zou toch hopen dat hij uit eten gaat met mensen waar je iets aan hebt, maar niet met zo'n kneus."

Reddeloos verloren
Ook de zoon van Dries, Dave, komt er niet goed vanaf aan de tafel van Veronica Inside: "Die doet de meest vreselijke dingen en zegt dan: ik maak een foutje", aldus Johan Derksen. "We kunnen duidelijk stellen dat SBS6 reddeloos verloren is als de Roelvinkjes de zender moeten redden." Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina.

René van der Gijp: Dries Roelvink is een kneus René van der Gijp heeft zich erom verwonderd dat John de Mol in een restaurant aan tafel ging zitten bij Dries Roelvink. "Je zou toch hopen dat hij uit eten gaat met mensen waar je iets aan hebt, maar niet met zo'n kneus." Reddeloos verlorenOok de zoon van Dries, Dave, komt er niet goed vanaf aan de tafel van Veronica Inside: "Die doet de meest vreselijke dingen en zegt dan: ik maak een foutje", aldus Johan Derksen. "We kunnen duidelijk stellen dat SBS6 reddeloos verloren is als de Roelvinkjes de zender moeten redden." Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina. Bekijk ook Lachende René van der Gijp over gewonde Vertonghen: 'hij stelt zich aan' Bekijk deze video » Dick Advocaat in TV Kantine: René van der Gijp komt niet meer bij Bekijk deze video »
TV :
René van der Gijp: Dries Roelvink is een kneus
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp: Dries Roelvink is een kneus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV