Tom Dumoulin bereidt zich voor op zich op Giro d’Italia

Tom Dumoulin bereidt zich voor op zich op Giro d’Italia

Tom Dumoulin start volgende week zaterdag als een van de favorieten aan de Giro d’Italia. Hij is zich aan het voorbereiden op Tenerife: "Het wordt een moeilijke klus, daar ben ik me van bewust".

Verwachtingen
De wielrenner won de ronde van Italië in 2017. Vorig jaar werd hij tweede. Nu.nl sprak hem tijdens zijn hoogtestage op het Canarische Eiland. "Ik heb de afgelopen jaren veel over mezelf geleerd en weet waar ik sta. Ik vind het heel mooi om mezelf uit te dagen." Gaat hij wederom winnen? "De verwachtingen worden niet lager. Ik ga zo hard mogelijk fietsen en probeer alles zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen." Hij gaat er dan ook alles aan doen om de ronde wederom te winnen maar makkelijk zal het niet worden: "Het wordt een moeilijke klus, daar ben ik me van bewust". Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina.

<em>Tom Dumoulin</em> bereidt zich voor op zich op Giro d’Italia Tom Dumoulin start volgende week zaterdag als een van de favorieten aan de Giro d’Italia. Hij is zich aan het voorbereiden op Tenerife: "Het wordt een moeilijke klus, daar ben ik me van bewust". VerwachtingenDe wielrenner won de ronde van Italië in 2017. Vorig jaar werd hij tweede. Nu.nl sprak hem tijdens zijn hoogtestage op het Canarische Eiland. "Ik heb de afgelopen jaren veel over mezelf geleerd en weet waar ik sta. Ik vind het heel mooi om mezelf uit te dagen." Gaat hij wederom winnen? "De verwachtingen worden niet lager. Ik ga zo hard mogelijk fietsen en probeer alles zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen." Hij gaat er dan ook alles aan doen om de ronde wederom te winnen maar makkelijk zal het niet worden: "Het wordt een moeilijke klus, daar ben ik me van bewust". Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina. Bekijk ook Samenvatting tijdrit WK wielrennen: zilver voor Tom Dumoulin Bekijk deze video » Julian Alaphilippe wint Milaan-San Remo 2019 Bekijk deze video »
Sport :
Tom Dumoulin bereidt zich voor op zich op Giro d’Italia
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tom Dumoulin bereidt zich voor op zich op Giro d’Italia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV