Bridget Maasland doet Chazia Mourali vergeten in De Zwakste Schakel

Bridget Maasland doet Chazia Mourali vergeten in De Zwakste Schakel

<em>Bridget Maasland</em> doet Chazia Mourali vergeten in De Zwakste Schakel Bridget Maasland laat op de eerste beelden van De Zwakste Schakel, dat maandag begint, zien dat ze niet onderdoet voor Chazia Mourali, die het programma in een ver verleden presenteerde. Het bekende 'tot ziens' lijkt echter te zijn vervangen door 'dag'. Bekijk de eerste beelden hierboven. De Zwakste Schakel is vanaf komende maandag iedere werkdag om 22:30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van De Zwakste Schakel terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Zwakste Schakel: Bridget Maasland toch geen ijskoningin Bekijk deze video » Bridget Maasland doet boekje open over zware en depressieve periode in 2018 Bekijk deze video »
TV :
Bridget Maasland doet Chazia Mourali vergeten in De Zwakste Schakel

Bridget Maasland laat op de eerste beelden van De Zwakste Schakel, dat maandag begint, zien dat ze niet onderdoet voor Chazia Mourali, die het programma in een ver verleden presenteerde. Het bekende 'tot ziens' lijkt echter te zijn vervangen door 'dag'. Bekijk de eerste beelden hierboven.

De Zwakste Schakel is vanaf komende maandag iedere werkdag om 22:30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van De Zwakste Schakel terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland doet Chazia Mourali vergeten in De Zwakste Schakel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV