Olcay Gulsen reageert op ophef SuperTrash en overstap naar Talpa

Olcay Gulsen reageert op ophef SuperTrash en overstap naar Talpa

Je kon gisteren niet om Olcay Gulsen heen. De presentatrice maakte de overstap van RTL naar Talpa maar was ook in het nieuws vanwege het faillissement van Supertrash. RTL Nieuws stelde dat ze daarbij niet helemaal netjes te werk gegaan is. Bij 6Inside reageert ze: "Ik herken me niet in de verhalen."

Overstap Talpa
Gulsen, bekend van programma's als RTL Boulevard en Beter laat dan nooit, gaat niet naar Talpa voor het grote geld maar voor de inhoud: "Ik vind het interessant om maatschappelijke onderwerpen te behandelen, zoals bijvoorbeeld huiselijk geweld waar ik ervaringsdeskundige van ben. Ik vind het ook niet erg om een andere kant van mezelf te laten zien." Ze wil graag andere mensen gaan helpen in haar programma's. Het is overigens opmerkelijk te noemen dat ze haar huidige werkgever Boulevard niet in beeld te woord wilde staan maar wel een verslaggever van 6Inside ontving.

Supertrash
Ze was ook minder positief in het nieuws gisteren. RTL Nieuws heeft onderzoek gedaan naar het faillissement van Supertrash, het voormalige kledingmerk van Gulsen. "Het is pijnlijk maar wat mij betreft is het niet iets dat ik in de media hoef te bespreken. Het is een vervelende kwestie". Ze herkent zich niet in het beeld dat nu van haar geschetst wordt. Bekijk de hele uitzending van 6Inside onder aan deze pagina terug. Het interview met Olcay vind je helemaal aan het einde van de uitzending.

<em>Olcay Gulsen</em> reageert op ophef SuperTrash en overstap naar Talpa Je kon gisteren niet om Olcay Gulsen heen. De presentatrice maakte de overstap van RTL naar Talpa maar was ook in het nieuws vanwege het faillissement van Supertrash. RTL Nieuws stelde dat ze daarbij niet helemaal netjes te werk gegaan is. Bij 6Inside reageert ze: "Ik herken me niet in de verhalen." Overstap TalpaGulsen, bekend van programma's als RTL Boulevard en Beter laat dan nooit, gaat niet naar Talpa voor het grote geld maar voor de inhoud: "Ik vind het interessant om maatschappelijke onderwerpen te behandelen, zoals bijvoorbeeld huiselijk geweld waar ik ervaringsdeskundige van ben. Ik vind het ook niet erg om een andere kant van mezelf te laten zien." Ze wil graag andere mensen gaan helpen in haar programma's. Het is overigens opmerkelijk te noemen dat ze haar huidige werkgever Boulevard niet in beeld te woord wilde staan maar wel een verslaggever van 6Inside ontving. Peter R. De Vries in actie tegen 'karaktermoord' Olcay Gulsen Bekijk deze video » SupertrashZe was ook minder positief in het nieuws gisteren. RTL Nieuws heeft onderzoek gedaan naar het faillissement van Supertrash, het voormalige kledingmerk van Gulsen. "Het is pijnlijk maar wat mij betreft is het niet iets dat ik in de media hoef te bespreken. Het is een vervelende kwestie". Ze herkent zich niet in het beeld dat nu van haar geschetst wordt. Bekijk de hele uitzending van 6Inside onder aan deze pagina terug. Het interview met Olcay vind je helemaal aan het einde van de uitzending. Wilfred Genee heeft zwak voor Talpa-aanwinst Olcay Gulsen Bekijk deze video »
TV :
Olcay Gulsen reageert op ophef SuperTrash en overstap naar Talpa
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen reageert op ophef SuperTrash en overstap naar Talpa of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV