Lieke Martens heeft maar één voetbalshirt van Barcelona voor het hele jaar

Lieke Martens heeft maar één voetbalshirt van Barcelona voor het hele jaar

<em>Lieke Martens</em> heeft maar één voetbalshirt van Barcelona voor het hele jaar Lieke Martens voetbalt bij Barcelona, maar ze moet het hele seizoen toch spelen in één voetbalshirt. Waar Lionel Messi waarschijnlijk zwemt in de shirtjes, moet deze voetballende dame het met hetzelfde exemplaar doen. Geen shirtje weggevenDaar baalt de Nederlandse sterspeelster behoorlijk van. Niet alleen omdat deze steeds gewassen moet worden voor een nieuwe wedstrijd. Ze kan ook nooit een shirtje ruilen of weggeven aan een fan, zo vertelt Lieke Martens in bovenstaande video van het Jeugdjournaal. Nederland - Zwitserland 2-0 door Lieke Martens (vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Lieke Martens met FC Barcelona naar vrouwenfinale Champions League Bekijk deze video »
TV :
Lieke Martens heeft maar één voetbalshirt van Barcelona voor het hele jaar

Lieke Martens voetbalt bij Barcelona, maar ze moet het hele seizoen toch spelen in één voetbalshirt. Waar Lionel Messi waarschijnlijk zwemt in de shirtjes, moet deze voetballende dame het met hetzelfde exemplaar doen.

Geen shirtje weggeven
Daar baalt de Nederlandse sterspeelster behoorlijk van. Niet alleen omdat deze steeds gewassen moet worden voor een nieuwe wedstrijd. Ze kan ook nooit een shirtje ruilen of weggeven aan een fan, zo vertelt Lieke Martens in bovenstaande video van het Jeugdjournaal.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lieke Martens heeft maar één voetbalshirt van Barcelona voor het hele jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV