Willem van Hanegem bij VTBL: 'Zit ik weer tegenover die twee sukkels'

Willem van Hanegem bij VTBL: 'Zit ik weer tegenover die twee sukkels'

Vorige week waren er geruchten dat Willem van Hanegem de nieuwe trainer van FC Den Bosch zou worden, wat niet waar bleek te zijn. Van Hanegem zat gisteravond bij VTBL om de zaak uit te leggen, maar was niet gediend van de flauwe opmerkingen van Andy van der Meijde en Theo Janssen. 'Zit ik weer tegenover die twee sukkels.'

'Je zit uit je nek te kletsen'
Theo Janssen wil wel weten waarom hij en Van der Meijde als 'sukkels' worden neergezet door Van Hanegem. 'Je zit weer uit je nek te kletsen.' Janssen antwoordt: 'We zijn hier toch niet om jou voor lul te zetten?' Van Hanegem had dat gevoel wel, zo geeft hij toe. Uiteindelijk wordt de vrede symbolisch getekend met een ferme handdruk.

VTBL is elke zondag om 21.30 uur te zien op RTL 7. Je kunt elke aflevering van VTBL terugkijken bij Gids.tv.

Willem van Hanegem bij VTBL: 'Zit ik weer tegenover die twee sukkels' Vorige week waren er geruchten dat Willem van Hanegem de nieuwe trainer van FC Den Bosch zou worden, wat niet waar bleek te zijn. Van Hanegem zat gisteravond bij VTBL om de zaak uit te leggen, maar was niet gediend van de flauwe opmerkingen van Andy van der Meijde en Theo Janssen. 'Zit ik weer tegenover die twee sukkels.' Andy van der Meijde: 'Ajax moet Rasmus Kristensen nooit meer opstellen' Bekijk deze video » 'Je zit uit je nek te kletsen'Theo Janssen wil wel weten waarom hij en Van der Meijde als 'sukkels' worden neergezet door Van Hanegem. 'Je zit weer uit je nek te kletsen.' Janssen antwoordt: 'We zijn hier toch niet om jou voor lul te zetten?' Van Hanegem had dat gevoel wel, zo geeft hij toe. Uiteindelijk wordt de vrede symbolisch getekend met een ferme handdruk. VTBL is elke zondag om 21.30 uur te zien op RTL 7. Je kunt elke aflevering van VTBL terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Willem van Hanegem bij VTBL: 'Zit ik weer tegenover die twee sukkels'
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Willem van Hanegem bij VTBL: 'Zit ik weer tegenover die twee sukkels' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV