Heftige beelden vanuit brandend vliegtuig Rusland

Heftige beelden vanuit brandend vliegtuig Rusland

Er zijn nieuwe beelden van vliegtuigongeluk in Rusland van gisteren. Het dodental is inmiddels opgelopen naar 41 van de 73 passagiers. De bovenstaande beelden zijn gemaakt door een inzittende die de vlucht waarschijnlijk wel overleefde.

Noodlanding
Het vliegtuig was op weg van Moskou Sjeremetjevo naar de Russische stad Moermansk, maar kreeg na het opstijgen direct te kampen met een brand. Bij de noodlanding op Sjeremetjevo-airport vloog de achterkant van het passagierstoestel in brand. Op eerdere beelden is te zien hoe geëvacueerde passagiers na de noodlanding wegrennen van het brandende toestel. Sjeremetjevo is na Domodedovo de grootste luchthaven van Moskou en Rusland.

Heftige beelden vanuit brandend vliegtuig Rusland Er zijn nieuwe beelden van vliegtuigongeluk in Rusland van gisteren. Het dodental is inmiddels opgelopen naar 41 van de 73 passagiers. De bovenstaande beelden zijn gemaakt door een inzittende die de vlucht waarschijnlijk wel overleefde. Enge beelden: Vliegtuig in Rusland verandert in vuurbal Bekijk deze video » NoodlandingHet vliegtuig was op weg van Moskou Sjeremetjevo naar de Russische stad Moermansk, maar kreeg na het opstijgen direct te kampen met een brand. Bij de noodlanding op Sjeremetjevo-airport vloog de achterkant van het passagierstoestel in brand. Op eerdere beelden is te zien hoe geëvacueerde passagiers na de noodlanding wegrennen van het brandende toestel. Sjeremetjevo is na Domodedovo de grootste luchthaven van Moskou en Rusland.
Nieuws :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden vanuit brandend vliegtuig Rusland of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rusland, vliegtuig, vliegtuigongeluk, toestel, dodental, luchthaven, noodlanding, passagiers, moskou, kampen, moermansk, sjeremetjevo, vuurbal, achterkant, airport, opstijgen, video, brand, brandend, stad

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.