RTL Boulevard over het gevonden lichaam van 23-jarige Julie van Espen

RTL Boulevard over het gevonden lichaam van 23-jarige Julie van Espen

RTL Boulevard over het gevonden lichaam van 23-jarige Julie van Espen België is in de ban van de vermissing van de 23-jarige Julie van Espen. Er werd sinds zaterdavond niets meer vernomen van de jonge vrouw. Inmiddels is bekend geworden dat haar lichaam in een kanaal is gevonden. Peter R. de Vries vertelt bij RTL Boulevard over de zaak. De Engelsen kunnen niet meer wachten op de baby van Prins Harry en Meghan Markle Bekijk deze video » De geheimen achter 'jarige' oorlogsfilm Schindler's List Bekijk deze video » Renate Gerschtanowitz onthult toekomstplannen Bekijk deze video »
Entertainment :

België is in de ban van de vermissing van de 23-jarige Julie van Espen. Er werd sinds zaterdavond niets meer vernomen van de jonge vrouw. Inmiddels is bekend geworden dat haar lichaam in een kanaal is gevonden. Peter R. de Vries vertelt bij RTL Boulevard over de zaak.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard over het gevonden lichaam van 23-jarige Julie van Espen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: belgië, vrouw, vermissing, rtl boulevard, lichaam, boulevard, rtl, peter r. de vries, ban, zaterdagavond

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.