Cornald Maas over act Duncan Laurence: "Het wordt intiem"

Cornald Maas over act Duncan Laurence: "Het wordt intiem"

Songfestivalkenner bij uitstek en daarnaast commentator bij het evenement Cornald Maas weet meer over de act van Duncan Laurence in Tel Aviv: "Het wordt intiem."

Geen toeters en bellen
De wijze waarop het nummer Arcade van Duncan Laurence in beeld gebracht zal gaan worden tijdens het evenement is een soort van staatsgeheim. De zanger wilde er dan ook nog niets over loslaten bij zijn vertrek naar Tel Aviv gisteren. Meer zal duidelijk worden tijdens zijn eerste repetitie van vandaag. Maar toch weet Jeroen Pauw al wat te ontfutselen bij Cornald Maas: "Het is een klein en kwetsbaar nummer dat een emotie raakt. Dan moet je vooral niet heel veel toeters en bellen op het podium toveren. Het wordt klein en intiem. Geen dansers, wel backing vocals", aldus de songfestivalkenner. Ook zal er veel gewerkt gaan worden met licht. Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina.

Cornald Maas over act Duncan Laurence: "Het wordt intiem" Songfestivalkenner bij uitstek en daarnaast commentator bij het evenement Cornald Maas weet meer over de act van Duncan Laurence in Tel Aviv: "Het wordt intiem." Geen toeters en bellenDe wijze waarop het nummer Arcade van Duncan Laurence in beeld gebracht zal gaan worden tijdens het evenement is een soort van staatsgeheim. De zanger wilde er dan ook nog niets over loslaten bij zijn vertrek naar Tel Aviv gisteren. Meer zal duidelijk worden tijdens zijn eerste repetitie van vandaag. Maar toch weet Jeroen Pauw al wat te ontfutselen bij Cornald Maas: "Het is een klein en kwetsbaar nummer dat een emotie raakt. Dan moet je vooral niet heel veel toeters en bellen op het podium toveren. Het wordt klein en intiem. Geen dansers, wel backing vocals", aldus de songfestivalkenner. Ook zal er veel gewerkt gaan worden met licht. Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina. Bekijk ook 'Heeft Duncan Laurence het Songfestival niet al gewonnen?' Bekijk deze video » Dit is de outfit van Duncan Laurence tijdens het Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
Cornald Maas over act Duncan Laurence: "Het wordt intiem"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cornald Maas over act Duncan Laurence: "Het wordt intiem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV