Spijbelende Telstar-speler Jordie van der Laan: 'Ik ben niet ontslagen'

Spijbelende Telstar-speler Jordie van der Laan: 'Ik ben niet ontslagen'

Jordie van der Laan leidde tot vandaag een relatief onbekend bestaan als profvoetballer bij Telstar, maar nu is hij in het nieuws: hij is door zijn club ontslagen omdat hij naar de wedstrijd Tottenham - Ajax ging, terwijl hij zich ziek had gemeld. Toch zegt hij zelf dat ze met 'wederzijds goedvinden' uit elkaar zijn gegaan en dat hij dus niet ontslagen is.

Twee opties
Van der Laan had volgens hemzelf twee opties: vragen aan de trainer of hij naar de wedstrijd mocht, of zich ziek melden. Aangezien de eerste optie naar zijn mening gedoemd was te mislukken, koos hij voor het tweede. Van der Laan hoopte dat zijn club er niet achter zou komen, maar helaas voor hem kwam hij in beeld tijdens de wedstrijd. Dat heeft geleid tot ontbinding van zijn contract.

Spijbelende Telstar-speler Jordie van der Laan: 'Ik ben niet ontslagen' Jordie van der Laan leidde tot vandaag een relatief onbekend bestaan als profvoetballer bij Telstar, maar nu is hij in het nieuws: hij is door zijn club ontslagen omdat hij naar de wedstrijd Tottenham - Ajax ging, terwijl hij zich ziek had gemeld. Toch zegt hij zelf dat ze met 'wederzijds goedvinden' uit elkaar zijn gegaan en dat hij dus niet ontslagen is. Peter Bosz over ontwikkeling Ajax-speler Frenkie de Jong: 'Verrassend' Bekijk deze video » Twee optiesVan der Laan had volgens hemzelf twee opties: vragen aan de trainer of hij naar de wedstrijd mocht, of zich ziek melden. Aangezien de eerste optie naar zijn mening gedoemd was te mislukken, koos hij voor het tweede. Van der Laan hoopte dat zijn club er niet achter zou komen, maar helaas voor hem kwam hij in beeld tijdens de wedstrijd. Dat heeft geleid tot ontbinding van zijn contract.
Voetbal :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spijbelende Telstar-speler Jordie van der Laan: 'Ik ben niet ontslagen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Champions League, wedstrijd, Ajax, tottenham hotspur, voetballer, tottenham, trainer, contract, samenvatting, video, Telstar, nieuws, ontslagen, ziek, baan

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.