Ewout Genemans: jeugdcriminaliteit is niet te stoppen

Ewout Genemans: jeugdcriminaliteit is niet te stoppen

Ewout Genemans: jeugdcriminaliteit is niet te stoppen Ewout Genemans reist voor zijn programma’s de hele wereld over en komt veel criminaliteit in allerlei vormen tegen. Zo ook in Wilmington, waar hij een jeugdinstelling bezocht. De presentator vertelt in 5 Uur Live dat de politie veel doet om jeugdcriminaliteit aan te pakken, maar dat het weinig zin heeft. Ewout Genemans onderzoekt bizarre wereld achter K-Pop Bekijk deze video » 'Ook in Nederland worden homo's genezen' Bekijk deze video »
TV :

Ewout Genemans reist voor zijn programma’s de hele wereld over en komt veel criminaliteit in allerlei vormen tegen. Zo ook in Wilmington, waar hij een jeugdinstelling bezocht. De presentator vertelt in 5 Uur Live dat de politie veel doet om jeugdcriminaliteit aan te pakken, maar dat het weinig zin heeft.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ewout Genemans: jeugdcriminaliteit is niet te stoppen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, live, criminaliteit, presentator, jeugdgevangenis, normaal, ewout genemans, stad, 5 uur live

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.