18-jarig meisje slachtoffer van meerdere overvallen op tankstation

18-jarig meisje slachtoffer van meerdere overvallen op tankstation

Een 18-jarige Rotterdamse is in korte tijd tot twee keer toe het slachtoffer geweest van een gewapende overval op het tankstation waar ze werkte. Datzelfde tankstation is in dezelfde korte periode nóg een keer overvallen. De politie vermoedt een verband.

Kassa
In Opsporing verzocht vertelt de jonge vrouw hoe ze 's avonds laat werd gedwongen de kassalade af te geven en zich daarbij de woede van de overvaller op de hals haalde door 'te kalm' te zijn. Precies een week later komen er in plaats van één, twee overvallers met capuchons het tankstation binnengelopen. Vanwege de gelijkenissen, denkt de politie dat het om dezelfde overvallers kan gaan.

18-jarig meisje slachtoffer van meerdere overvallen op tankstation Een 18-jarige Rotterdamse is in korte tijd tot twee keer toe het slachtoffer geweest van een gewapende overval op het tankstation waar ze werkte. Datzelfde tankstation is in dezelfde korte periode nóg een keer overvallen. De politie vermoedt een verband. Opsporing verzocht gemist? Hoge beloning voor verdachte moord op rapper Feis Bekijk deze video » KassaIn Opsporing verzocht vertelt de jonge vrouw hoe ze 's avonds laat werd gedwongen de kassalade af te geven en zich daarbij de woede van de overvaller op de hals haalde door 'te kalm' te zijn. Precies een week later komen er in plaats van één, twee overvallers met capuchons het tankstation binnengelopen. Vanwege de gelijkenissen, denkt de politie dat het om dezelfde overvallers kan gaan.
Misdaad :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 18-jarig meisje slachtoffer van meerdere overvallen op tankstation of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rotterdam, politie, overval, daders, vrouw, tankstation, opsporing, overvaller, opsporing verzocht, slachtoffer, overvallers, tv-programma, kassa, gewapende overval, gezocht, jarig, online, overvallen, meisje, esso, avrotros


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV