Dave Roelvink en Donny Roelvink halen levensgevaarlijke capriolen uit

Dave Roelvink en Donny Roelvink halen levensgevaarlijke capriolen uit

<em>Dave Roelvink</em> en <em>Donny Roelvink</em> halen levensgevaarlijke capriolen uit In de eerste aflevering van De Roelvinkjes passen op de winkel neemt de familie Roelvink voor een paar dagen een Haagse bakkerij over. Zonen Dave en Donny moeten per bakfiets door de stad, en halen daarbij levensgevaarlijke capriolen uit: ze komen klem te zitten in de trambaan. De Roelvinkjes passen op de winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes passen op de winkel terugkijken bij Gids.tv. De Roelvinkjes Passen Op De Winkel: Dave maakt er een puinhoop van Bekijk deze video »
TV :
Dave Roelvink en Donny Roelvink halen levensgevaarlijke capriolen uit

In de eerste aflevering van De Roelvinkjes passen op de winkel neemt de familie Roelvink voor een paar dagen een Haagse bakkerij over. Zonen Dave en Donny moeten per bakfiets door de stad, en halen daarbij levensgevaarlijke capriolen uit: ze komen klem te zitten in de trambaan.

De Roelvinkjes passen op de winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes passen op de winkel terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink en Donny Roelvink halen levensgevaarlijke capriolen uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV