Wederom vuurwerk bij hotel van tegenstander Ajax, Tottenham spelers wakker gehouden

Wederom vuurwerk bij hotel van tegenstander Ajax, Tottenham spelers wakker gehouden

De spelers van de tegenstander van Ajax vanavond (Tottenham) zijn vannacht rond kwart voor vijf flink wakker geschud door vuurwerk bij het Van der Valk Hotel waar zij slapen.

De ultra-supporters van Ajax deden dit eerder al bij de spelers van Real Madrid en de spelers van Juventus. En met succes: beide andere keren ging Ajax een ronde verder. De halve finale in de UEFA Champions League Ajax - Tottenham is vanavond om 21:00 uur live op Veronica en Ziggo Sport.

Bekijk hieronder de beelden.

Wederom vuurwerk bij hotel van tegenstander Ajax, Tottenham spelers wakker gehouden De spelers van de tegenstander van Ajax vanavond (Tottenham) zijn vannacht rond kwart voor vijf flink wakker geschud door vuurwerk bij het Van der Valk Hotel waar zij slapen. Spelers Juventus wakker gehouden door vuurwerk Ajax-fans Bekijk deze video » Hotelgasten niet blij met vuurwerk Ajax-fans Bekijk deze video » De ultra-supporters van Ajax deden dit eerder al bij de spelers van Real Madrid en de spelers van Juventus. En met succes: beide andere keren ging Ajax een ronde verder. De halve finale in de UEFA Champions League Ajax - Tottenham is vanavond om 21:00 uur live op Veronica en Ziggo Sport. Bekijk hieronder de beelden.
Voetbal :
Wederom vuurwerk bij hotel van tegenstander Ajax, Tottenham spelers wakker gehouden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wederom vuurwerk bij hotel van tegenstander Ajax, Tottenham spelers wakker gehouden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV