Parcours Giro d'Italia 2019: alle etappes

Parcours Giro d'Italia 2019: alle etappes

Parcours Giro d'Italia 2019: alle etappes Van 11 mei tot en met 2 juni rijden onder anderen Tom Dumoulin, Simon Yates en Primoz Roglic om de eindoverwinning in de Giro d'Italia. Het parcours bestaat uit 21 etappes, van de eerste tijdrit in Bologna tot de slottijdrit in Verona. Vooral in het tweede deel van de Ronde van Italië worden veel bergetappes gereden. Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien. Dylan Groenewegen blikt vooruit op de Giro d'Italia Bekijk deze video » Tom Dumoulin bereidt zich voor op zich op Giro d’Italia Bekijk deze video »
Wielrennen :
Parcours Giro d'Italia 2019: alle etappes

Van 11 mei tot en met 2 juni rijden onder anderen Tom Dumoulin, Simon Yates en Primoz Roglic om de eindoverwinning in de Giro d'Italia. Het parcours bestaat uit 21 etappes, van de eerste tijdrit in Bologna tot de slottijdrit in Verona. Vooral in het tweede deel van de Ronde van Italië worden veel bergetappes gereden. Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Parcours Giro d'Italia 2019: alle etappes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV