De Toppers gaan dit jaar verkleed als De Nachtwacht

De Toppers gaan dit jaar verkleed als De Nachtwacht

De Toppers gaan dit jaar verkleed als De Nachtwacht Tijdens de optredens van de Toppers zullen Gerard Joling, Jan Smit, René Froger en Jeroen van der Boom dit jaar verkleed gaan als De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. De pakken beelden samen een deel van het schilderij uit. Gerard Joling houdt flinke kater over aan verjaardag Bekijk deze video »
Entertainment :

Tijdens de optredens van de Toppers zullen Gerard Joling, Jan Smit, René Froger en Jeroen van der Boom dit jaar verkleed gaan als De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. De pakken beelden samen een deel van het schilderij uit.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Toppers gaan dit jaar verkleed als De Nachtwacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: schilderij, nachtwacht, gerard joling, rembrandt, jan smit, verkleed, rembrandt van rijn, rijn, toppers, van rijn, jeroen van der boom, de toppers

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.