De eerste beelden van de baby van Prins Harry en Meghan Markle

De eerste beelden van de baby van Prins Harry en Meghan Markle

Nadat ze afgelopen maandagochtend is bevallen, wilde Meghan Markle eerst een paar dagen rust. Nu heeft ze samen met prins Harry voor het eerst haar baby aan de wereld laten zien. 'Het is magisch en geweldig, ik heb de twee beste mannen van de wereld,' aldus Meghan.

Lees hier de naam die de zoon van prins Harry en Meghan heeft gekregen.

Baby Sussex
Op dit moment noemen de journalisten het jongetje nog 'Baby Sussex', omdat er nog geen naam bekend is gemaakt. Volgens Meghan en Harry is hij tot nu toe hartstikke rustig en weten ze nog niet op wie het jongetje het meest lijkt. Na het korte interview met de pers zullen ze op bezoek gaan bij koningin Elizabeth en haar man, om de baby te laten zien.

De eerste beelden van de baby van <em>Prins Harry</em> en <em>Meghan Markle</em> Nadat ze afgelopen maandagochtend is bevallen, wilde Meghan Markle eerst een paar dagen rust. Nu heeft ze samen met prins Harry voor het eerst haar baby aan de wereld laten zien. 'Het is magisch en geweldig, ik heb de twee beste mannen van de wereld,' aldus Meghan. Prins Harry reageert op geboorte zoon: 'Enorm dankbaar' Bekijk deze video » Lees hier de naam die de zoon van prins Harry en Meghan heeft gekregen. Baby SussexOp dit moment noemen de journalisten het jongetje nog 'Baby Sussex', omdat er nog geen naam bekend is gemaakt. Volgens Meghan en Harry is hij tot nu toe hartstikke rustig en weten ze nog niet op wie het jongetje het meest lijkt. Na het korte interview met de pers zullen ze op bezoek gaan bij koningin Elizabeth en haar man, om de baby te laten zien.
Royals :
De eerste beelden van de baby van Prins Harry en Meghan Markle
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De eerste beelden van de baby van Prins Harry en Meghan Markle of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV