Robert Downey jr. deelt beelden opnames actiescène Avengers: Endgame

Robert Downey jr. deelt beelden opnames actiescène Avengers: Endgame

Robert Downey jr. heeft bijzondere beelden van de film Avengers: Endgame gedeeld. Via Instagram publiceert de acteur een video die achter de schermen is opgenomen, waarin een actiescène met Iron Man wordt opgenomen. Bekijk in onderstaande clip hoe het eraan toeging op de set van deze succesvolle actiefilm, die momenteel in de bioscoop te zien is.

Lees hier de recensie van Avengers: Endgame van Gids.tv.

<em>Robert Downey jr.</em> deelt beelden opnames actiescène <em>Avengers: Endgame</em> Robert Downey jr. heeft bijzondere beelden van de film Avengers: Endgame gedeeld. Via Instagram publiceert de acteur een video die achter de schermen is opgenomen, waarin een actiescène met Iron Man wordt opgenomen. Bekijk in onderstaande clip hoe het eraan toeging op de set van deze succesvolle actiefilm, die momenteel in de bioscoop te zien is. Lees hier de recensie van Avengers: Endgame van Gids.tv. Betekent Avengers: Endgame het einde van de Avengers? Bekijk deze video » Interview met regisseurs Avengers: Endgame: 'Emotioneel einde' Bekijk deze video »

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Downey jr. deelt beelden opnames actiescène Avengers: Endgame of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV