Grote verslagenheid onder fans in Amsterdam na verlies Ajax

Grote verslagenheid onder fans in Amsterdam na verlies Ajax

Grote verslagenheid onder fans in Amsterdam na <em>verlies Ajax</em> Supporters van Ajax zijn enorm teleurgesteld na het verlies van Tottenham Hotspur in de finale van de Champions League. In de laatste minuut werd Ajax toch nog verslagen en gaven ze een finaleplaats uit handen. In RTL Nieuws is te zien dat bij fans van de club dit verlies keihard aankomt. Ongeloof bij fans en spelers Ajax, Tottenham naar de CL-finale Bekijk deze video » Reactie Daley Blind na verlies Ajax - Tottenham Hotspur: 'Het is verschrikkelijk' Bekijk deze video » Reactie Hakim Ziyech na verlies Ajax: 'Hardste klap ooit in de sport' Bekijk deze video »
Voetbal :
Grote verslagenheid onder fans in Amsterdam na verlies Ajax

Supporters van Ajax zijn enorm teleurgesteld na het verlies van Tottenham Hotspur in de finale van de Champions League. In de laatste minuut werd Ajax toch nog verslagen en gaven ze een finaleplaats uit handen. In RTL Nieuws is te zien dat bij fans van de club dit verlies keihard aankomt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Grote verslagenheid onder fans in Amsterdam na verlies Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier