De Klas: Claudia de Breij praat met kinderen over liefde en scheidingen

De Klas: Claudia de Breij praat met kinderen over liefde en scheidingen

<em>De Klas</em>: <em>Claudia de Breij</em> praat met kinderen over liefde en scheidingen Claudia de Breij gaat in het programma De Klas het gesprek aan met kinderen, haar les gaat over de liefde. De cabaretière raakt in gesprek over het scheiden van ouders en heeft een hele duidelijke boodschap voor de leerlingen. Eerder stonden Matthijs van Nieuwkerk, Jandino Asporaat en Jan Terlouw voor De Klas. De aflevering van De Klas met Claudia De Breij is zondag om 21.45 uur op NPO 1 te zien. Je kunt elke aflevering van De Klas terugkijken bij Gids.tv. DWDD Gemist: Claudia de Breij zingt The Last Farewell Bekijk deze video » RTL Late Night gemist? Simone Kleinsma en Jim Bakkum zingen Mag ik dan bij jou Bekijk deze video »
TV :
De Klas: Claudia de Breij praat met kinderen over liefde en scheidingen

Claudia de Breij gaat in het programma De Klas het gesprek aan met kinderen, haar les gaat over de liefde. De cabaretière raakt in gesprek over het scheiden van ouders en heeft een hele duidelijke boodschap voor de leerlingen. Eerder stonden Matthijs van Nieuwkerk, Jandino Asporaat en Jan Terlouw voor De Klas.

De aflevering van De Klas met Claudia De Breij is zondag om 21.45 uur op NPO 1 te zien. Je kunt elke aflevering van De Klas terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Klas: Claudia de Breij praat met kinderen over liefde en scheidingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier