Rapper Dio gechanteerd nadat laptop met nieuwe muziek is gestolen

Rapper Dio gechanteerd nadat laptop met nieuwe muziek is gestolen

Rapper Dio wordt gechanteerd. Een paar weken geleden was hij aanwezig bij een concert van UB40, maar bij terugkomst bleek zijn laptop uit zijn auto gestolen te zijn. Daar stond zijn nieuwste album op. Nu willen de dieven een exorbitant hoog bedrag zien.

Opnieuw gemaakt
Dio heeft besloten dat hij zich niet wil laten chanteren, en heeft uiteindelijk alle nummers opnieuw geschreven en gemaakt. In 6 Inside wordt het nogal vreemd gevonden dat Dio, ondanks het feit dat hij contact heeft gehad met de dieven, niet heeft besloten met de zaak naar de politie te stappen. Daarnaast wordt ook nog aandacht besteed aan de afpersingszaak van kickbokser Jamal Ben Saddik.

Bekijk hieronder de discussie over de aanpak van Dio.

<em>Rapper Dio</em> gechanteerd nadat laptop met nieuwe muziek is gestolen Rapper Dio wordt gechanteerd. Een paar weken geleden was hij aanwezig bij een concert van UB40, maar bij terugkomst bleek zijn laptop uit zijn auto gestolen te zijn. Daar stond zijn nieuwste album op. Nu willen de dieven een exorbitant hoog bedrag zien. Olcay Gulsen reageert op ophef SuperTrash en overstap naar Talpa Bekijk deze video » Opnieuw gemaaktDio heeft besloten dat hij zich niet wil laten chanteren, en heeft uiteindelijk alle nummers opnieuw geschreven en gemaakt. In 6 Inside wordt het nogal vreemd gevonden dat Dio, ondanks het feit dat hij contact heeft gehad met de dieven, niet heeft besloten met de zaak naar de politie te stappen. Daarnaast wordt ook nog aandacht besteed aan de afpersingszaak van kickbokser Jamal Ben Saddik. Bekijk hieronder de discussie over de aanpak van Dio.
Entertainment :
Rapper Dio gechanteerd nadat laptop met nieuwe muziek is gestolen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rapper Dio gechanteerd nadat laptop met nieuwe muziek is gestolen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV