Filemon Wesselink vertelt over zijn nieuwe programma Vreemdgaan met Filemon

Filemon Wesselink vertelt over zijn nieuwe programma Vreemdgaan met Filemon

Filemon Wesselink vertelt over zijn nieuwe programma Vreemdgaan met Filemon Presentator Filemon Wesselink heeft net een relatie van dertien jaar achter de rug, en wil de liefde onderzoeken in het programma Vreemdgaan met Filemon. Wesselink vertelt wat hij in het programma gaat doen en waarom hij ook een andere kant van zichzelf laat zien. Vreemdgaan met Filemon is vanaf vrijdag 10 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Vreemdgaan met Filemon terugkijken bij Gids.tv. Billy Bakker: nieuwe liefde niet te vergelijken met Utopia-vlam Ruud Bekijk deze video »
TV :

Presentator Filemon Wesselink heeft net een relatie van dertien jaar achter de rug, en wil de liefde onderzoeken in het programma Vreemdgaan met Filemon. Wesselink vertelt wat hij in het programma gaat doen en waarom hij ook een andere kant van zichzelf laat zien.

Vreemdgaan met Filemon is vanaf vrijdag 10 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Vreemdgaan met Filemon terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filemon Wesselink vertelt over zijn nieuwe programma Vreemdgaan met Filemon of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: presentator, liefde, huwelijken, npo, tv-programma, relatie, vreemdgaan, filemon wesselink, npo 3, terugkijken, gelukkig

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.