Michael van Gerwen verslaat Peter Wright in Premier League Darts

Michael van Gerwen verslaat Peter Wright in Premier League Darts

Michael van Gerwen verslaat Peter Wright in <em>Premier League Darts</em> Michael van Gerwen heeft in de Premier League Darts Peter Wright eenvoudig verslagen. De Nederlander versloeg de Schot met 8-1 en bijna een gemiddelde van 111 gemiddeld. Daarmee behaalde hij het hoogste gemiddelde in deze editie van de Premier League. Reactie Van GerwenVan Gerwen liet weten blij te zijn met de overwinning: "Plaatsing voor de play-offs was het belangrijkste doel, dat is nu gelukt. Maar met deze partij kan ik heel tevreden zijn, want ik heb weinig fout gedaan. Maar ondanks de uitslag stond Wright goed te gooien, daardoor pushte hij mij echt om ook het maximale uit mezelf te halen." Lees ook: Premier League Darts 2019 live op tv Play-offsMet de overtuigende zege plaatste Van Gerwen zich voor de play-offs van de Premier League, waarin de nummers 1 t/m 4 strijden om de eindzege in het toernooi. Die finaleronde vindt op 23 mei plaats in Londen. Ook Rob Cross heeft zich daarvoor al gekwalificeerd. Cross rekende af met Mensur Suljovic door hem met 8-4 te verslaan en heeft met nog één speelronde te gaan, een punt meer dan Van Gerwen. RTL 7 Darts: Premier League is elke donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 7. Je kunt elke aflevering van de Premier League Darts terugkijken bij Gids.tv. Terugblik op Deens dartsavontuur Rafael van der Vaart Bekijk deze video » Weer ruzie bij dartswedstrijd: Price en Gurney bijna in gevecht Bekijk deze video »
Sport :
Michael van Gerwen verslaat Peter Wright in Premier League Darts

Michael van Gerwen heeft in de Premier League Darts Peter Wright eenvoudig verslagen. De Nederlander versloeg de Schot met 8-1 en bijna een gemiddelde van 111 gemiddeld. Daarmee behaalde hij het hoogste gemiddelde in deze editie van de Premier League.

Reactie Van Gerwen
Van Gerwen liet weten blij te zijn met de overwinning: "Plaatsing voor de play-offs was het belangrijkste doel, dat is nu gelukt. Maar met deze partij kan ik heel tevreden zijn, want ik heb weinig fout gedaan. Maar ondanks de uitslag stond Wright goed te gooien, daardoor pushte hij mij echt om ook het maximale uit mezelf te halen."

Lees ook: Premier League Darts 2019 live op tv

Play-offs
Met de overtuigende zege plaatste Van Gerwen zich voor de play-offs van de Premier League, waarin de nummers 1 t/m 4 strijden om de eindzege in het toernooi. Die finaleronde vindt op 23 mei plaats in Londen. Ook Rob Cross heeft zich daarvoor al gekwalificeerd. Cross rekende af met Mensur Suljovic door hem met 8-4 te verslaan en heeft met nog één speelronde te gaan, een punt meer dan Van Gerwen.

RTL 7 Darts: Premier League is elke donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 7. Je kunt elke aflevering van de Premier League Darts terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen verslaat Peter Wright in Premier League Darts of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen