Maxim Gullit tekent contract bij AZ: "Het is een mooi moment"

Maxim Gullit tekent contract bij AZ: "Het is een mooi moment"

Maxim Gullit, zoon van voetballegende Ruud Gullit heeft zojuist bij AZ zijn eerste contract getekend: "Het is een mooi moment. Ik ga nu nog harder werken."

Ruud en Estelle
Zijn trotse ouders, Ruud en Estelle, waren uiteraard aanwezig bij het ondertekenen: "Dat is alleen maar fijn, familie erbij. Het is alleen maar positief", aldus een enigszins beduusde Gullit. "Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan maar ik had het liever nóg sneller gehad." De voetballer speelt momenteel nog bij Jong AZ maar gaat er alles aan doen om uiteindelijk bij het eerste team van de topclub terecht te komen. Bekijk het hele interview onder aan deze pagina.

Maxim Gullit tekent contract bij AZ: "Het is een mooi moment" Maxim Gullit, zoon van voetballegende Ruud Gullit heeft zojuist bij AZ zijn eerste contract getekend: "Het is een mooi moment. Ik ga nu nog harder werken." Ruud en EstelleZijn trotse ouders, Ruud en Estelle, waren uiteraard aanwezig bij het ondertekenen: "Dat is alleen maar fijn, familie erbij. Het is alleen maar positief", aldus een enigszins beduusde Gullit. "Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan maar ik had het liever nóg sneller gehad." De voetballer speelt momenteel nog bij Jong AZ maar gaat er alles aan doen om uiteindelijk bij het eerste team van de topclub terecht te komen. Bekijk het hele interview onder aan deze pagina. Bekijk ook Maxim Gullit, zoon van Ruud Gullit, debuteert in betaalde voetbal Bekijk deze video »
Voetbal :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maxim Gullit tekent contract bij AZ: "Het is een mooi moment" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: interview, ruud gullit, voetballer, contract, ouders, team, maxim, positief, familie, zoon

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.