Voorbeschouwing Giro d'Italia: 'Dumoulin, Nibali, Roglic en Yates topfavorieten'

Voorbeschouwing Giro d'Italia: 'Dumoulin, Nibali, Roglic en Yates topfavorieten'

Deze zaterdag begint de Giro d'Italia, waar Tom Dumoulin hoopt weer een gooi te kunnen doen naar winst in het algemeen klassement. Maar er zijn meerdere kapers op de kust: Primoz Roglic, Simon Yates en Vincenzo Nibali zijn de andere topfavorieten.

Sterkste deelnemersveld ooit
Sam Oomen, talentvol Nederlands wielrenner en teamgenoot van Dumoulin, spreekt al over het 'sterkste deelnemersveld ooit' in de Giro. Hij ziet ook dat Dumoulin met zijn specialiteit, de tijdrit, weinig tijd zal kunnen winnen op Roglic. Dat is een groot verschil met het debuut van Roglic, twee jaar geleden; toen hoorde hij bij de slechtste renners uit de koers en zat hij soms huilend op de fiets.

Dumoulin
Tom Dumoulin was dit voorjaar niet heel opvallend aanwezig bij de koersen, maar volgens de analisten is hij 'er heel goed in om zich te richten op één doel'. Het zal moeilijk voor hem worden, maar dat heeft natuurlijk te maken met de sterke concurrentie. Toch zijn er opnieuw mogelijkheden om de koers te winnen.

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing.

Voorbeschouwing Giro d'Italia: 'Dumoulin, Nibali, Roglic en Yates topfavorieten' Deze zaterdag begint de Giro d'Italia, waar Tom Dumoulin hoopt weer een gooi te kunnen doen naar winst in het algemeen klassement. Maar er zijn meerdere kapers op de kust: Primoz Roglic, Simon Yates en Vincenzo Nibali zijn de andere topfavorieten. Parcours Giro d'Italia 2019: alle etappes Bekijk deze video » Sterkste deelnemersveld ooitSam Oomen, talentvol Nederlands wielrenner en teamgenoot van Dumoulin, spreekt al over het 'sterkste deelnemersveld ooit' in de Giro. Hij ziet ook dat Dumoulin met zijn specialiteit, de tijdrit, weinig tijd zal kunnen winnen op Roglic. Dat is een groot verschil met het debuut van Roglic, twee jaar geleden; toen hoorde hij bij de slechtste renners uit de koers en zat hij soms huilend op de fiets. Tom Dumoulin bereidt zich voor op zich op Giro d’Italia Bekijk deze video » DumoulinTom Dumoulin was dit voorjaar niet heel opvallend aanwezig bij de koersen, maar volgens de analisten is hij 'er heel goed in om zich te richten op één doel'. Het zal moeilijk voor hem worden, maar dat heeft natuurlijk te maken met de sterke concurrentie. Toch zijn er opnieuw mogelijkheden om de koers te winnen. Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing.
Wielrennen :
Voorbeschouwing Giro d'Italia: 'Dumoulin, Nibali, Roglic en Yates topfavorieten'
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing Giro d'Italia: 'Dumoulin, Nibali, Roglic en Yates topfavorieten' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV