Noorse concurrent Songfestival hoopt dat Duncan Laurence wint

Noorse concurrent Songfestival hoopt dat Duncan Laurence wint

Noorse concurrent Songfestival hoopt dat Duncan Laurence wint De Noorse inzending van het Eurovisie Songfestival is erg positief over Duncan Laurence met Arcade. In een video van De Telegraaf zingt de groep KEiiNO een eigen versie van Arcade. Zij willen ook graag de deal sluiten dat Duncan het songfestival wint, en zij als tweede eindigen. Bekijk eerste repetitie Duncan Laurence voor Eurovisie Songfestival 2019 Bekijk deze video » Journalisten over Songfestival: 'Het is beter dat Duncan Laurence niet wint' Bekijk deze video » Duncan Laurence neemt je mee bij de making of van 'Arcade' Bekijk deze video »
Songfestival :

De Noorse inzending van het Eurovisie Songfestival is erg positief over Duncan Laurence met Arcade. In een video van De Telegraaf zingt de groep KEiiNO een eigen versie van Arcade. Zij willen ook graag de deal sluiten dat Duncan het songfestival wint, en zij als tweede eindigen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Noorse concurrent Songfestival hoopt dat Duncan Laurence wint of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: eurovisie songfestival, discussie, piano, Songfestival, cover, concurrentie, commentator, video, eurovisie, telegraaf, de telegraaf, positief, deal, Arcade, duncan laurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.