Koningin Máxima en prinsessen met Spaanse outfits in Sevilla

Koningin Máxima en prinsessen met Spaanse outfits in Sevilla

Koningin Máxima en prinsessen met Spaanse outfits in Sevilla Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren met hun dochters in Sevilla. In bovenstaande beelden van Shownieuws is te zien dat het koninklijke gezin zich voor de gelegenheid in speciale outfits had gehesen. Zo poseren de koningin en prinsessen voor de fotografen in echte Spaanse outfits. Populariteit prinses Amalia flink gestegen na Koningsdag Bekijk deze video » Koningin Máxima bezoekt vrijwilligers Make-A-Wish Bekijk deze video » Ronnie Flex luncht met koning Willem-Alexander en koningin Máxima Bekijk deze video » Koningin Máxima maakt indruk op de dansvloer Bekijk deze video »
Royals

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren met hun dochters in Sevilla. In bovenstaande beelden van Shownieuws is te zien dat het koninklijke gezin zich voor de gelegenheid in speciale outfits had gehesen. Zo poseren de koningin en prinsessen voor de fotografen in echte Spaanse outfits.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima en prinsessen met Spaanse outfits in Sevilla of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koningin, koning, koning willem alexander, dochters, gezin, fotografen, sevilla, poseren, Shownieuws

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.