Kiki Bertens verslaat Sloane Stephens en staat wederom in finale WTA Madrid

Kiki Bertens verslaat Sloane Stephens en staat wederom in finale WTA Madrid

<em>Kiki Bertens</em> verslaat <em>Sloane Stephens</em> en staat wederom in finale WTA Madrid Net als vorig jaar heeft Kiki Bertens de finale van het WTA toernooi van Madrid gehaald. Gisterenavond versloeg ze de Amerikaanse Sloane Stephens in twee sets: 6-2, 7-5. FinaleIn de finale neemt Bertens het op tegen Simona Halep, voormalig nummer een van de wereld. Die wedstrijd is vanavond vanaf 18:30 uur te zien op Fox Sports 5. Als het de Wateringse lukt om het toernooi te winnen stijgt ze door naar de vierde plek op de wereldranking. Dat zou haar hoogste plek tot nu toe zijn. Bekijk hierboven de samenvatting van haar partij tegen Stephens. Bekijk ook Samenvatting Kiki Bertens - Anastasija Sevastova WTA-toernooi Madrid Bekijk deze video » Kiki Bertens naar halve finales Madrid na winst op Kvitova Bekijk deze video »
Tennis :
Kiki Bertens verslaat Sloane Stephens en staat wederom in finale WTA Madrid

Net als vorig jaar heeft Kiki Bertens de finale van het WTA toernooi van Madrid gehaald. Gisterenavond versloeg ze de Amerikaanse Sloane Stephens in twee sets: 6-2, 7-5.

Finale
In de finale neemt Bertens het op tegen Simona Halep, voormalig nummer een van de wereld. Die wedstrijd is vanavond vanaf 18:30 uur te zien op Fox Sports 5. Als het de Wateringse lukt om het toernooi te winnen stijgt ze door naar de vierde plek op de wereldranking. Dat zou haar hoogste plek tot nu toe zijn. Bekijk hierboven de samenvatting van haar partij tegen Stephens.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens verslaat Sloane Stephens en staat wederom in finale WTA Madrid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV