Giro d'Italia 2019: Etappeverloop etappe 2

Giro d'Italia 2019: Etappeverloop etappe 2

Giro d'Italia 2019: Etappeverloop etappe 2 De tweede etappe van de Giro d'Italia 2019 vind plaats op zondag 12 mei 2019. De etappe start in Bologna en eindigt 205 kilometer verderop in Fuceccio. De etappe vandaag is niet volledig vlak, maar de verwachting is wel dat het een massasprint gaat worden. Fernando Gaviria, Elia Viviani, Pascal Ackermann en Caleb Ewan zijn de favorieten. Bij de start van de etappe zal het erg nat zijn. We gaan zien of dit gevolgen gaat hebben voor het verloop van de koers. Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien. Primoz Roglic snelste renner in proloog Giro d'Italia, Dumoulin slechts vijfde Bekijk deze video » Reactie Tom Dumoulin op 'teleurstellende' tijdrit: "Ik vond het zelfs nog best goed" Bekijk deze video »
Wielrennen :

De tweede etappe van de Giro d'Italia 2019 vind plaats op zondag 12 mei 2019. De etappe start in Bologna en eindigt 205 kilometer verderop in Fuceccio.

De etappe vandaag is niet volledig vlak, maar de verwachting is wel dat het een massasprint gaat worden. Fernando Gaviria, Elia Viviani, Pascal Ackermann en Caleb Ewan zijn de favorieten.

Bij de start van de etappe zal het erg nat zijn. We gaan zien of dit gevolgen gaat hebben voor het verloop van de koers.

Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Giro d'Italia 2019: Etappeverloop etappe 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: live, giro d'italia, elia viviani, bologna, giro, zondag, kilometer, giro d' italia, route, etappe, koers, video, caleb ewan, fernando gaviria, stage, start, gaviria, ewan, pascal ackermann, live op tv, massasprint


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV